U pucnjavi poginula žena, dva lica ranjena

U Lugarskoj ulici u Zemun Polju, Vujadin Obradović (58) pucao je iz pištolja i ubio prvu komšinicu Sonju Bakić (50), a teško je ranio njenog supruga Branislava.

Srbija 05.12.2015 | 08:52
U pucnjavi poginula žena, dva lica ranjena

Prema rečima očevidaca, Obradović navodno nezadovoljan zbog glasne muzike koja je bila u susednoj kući gde su Bakići obeležavali krsnu slavu, pozvao je telefonom domaćine da izađu iz kuće.

Kada su Bakići izašli ispred kuće, Obradović je ispalio veći broj metaka iz pištolja na prve komšije.Sonja je podlegla povredama na licu mesta, a Branislava je jedan od sinova privatnim vozilom, sa dve prostrelne rane u predelu grudi, u teškom stanju, prevezao u Urgentni centar.

Nakon pucnjave ispred kuće izleteli su sinovi Sonje i Branislava i još nekoliko gostiju.Oni su uspeli da razoružaju osumnjičenog Obradovića.

Tom prilikom Obradović je zadobio hematome po glavi, najverovatnije od udaraca i kolima Hitne pomoći, u pratnji policajca prevezen je u Urgentni centar.Na mestu pucnjave pronađen je pištolj koji je osumnjičeni koristio.

Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti o tragičnom događaju.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

kj

05.12.2015 10:58

I to na krsnoj slavi.Svet je pun ludaka !

ODGOVORITE
Name

gost

05.12.2015 11:34

To ie velika bruka i sramota i velika žalost, ali je to dokaz da imamo mnogo oruzja. Svaka rijec je suvisna ali kad se cuje komsija, niti je kod njih na slavi a spreman na sve. ZALOSNO.

ODGOVORITE
Name

R.Rankovic

05.12.2015 12:12

Mozda bi i taj komsija slavio da je imao s cime da slavi ovako on gladan i zedan nije mozda imao da kupi bilo sta za slavu proradila ljubomora i eto belaja.Nikad se ne zna sta se desava u cijoj glavi to su sve sekunde da covjek izgubi kontrolu nad sobom i uradi tako neku grozotu.

ODGOVORITE
Name

borac

05.12.2015 12:27

Samo sloga Srbina spasava a oruzje radi.

ODGOVORITE
Name

Tamo Daleko Breee

05.12.2015 13:34

Nas ne mora niko bre napadati. Poubijaćemo se između sebe. I teroristi nas obilaze.

ODGOVORITE