Дух Бате Стојковића ушао у Вулићевића!

Овај човек је неуништив! Руку враћали “на живо“. Петар Грбић је рекао: Па теби ни метак не може ништа!

Фудбал 07.12.2015 | 14:40
Дух Бате Стојковића ушао у Вулићевића!

Грч на лицима свих љубитеља фудбала, посебно навијача Партизана. Ни они противнички не би смели уживају у таквим тренуцима. Изгледало је језиво. Свима је кроз главу прошла само једна мисао - прелом руке. Тежак. Малерозни Мирослав Вулићевић, који је једном већ био на дугој паузи због повреде лигамената колена. Страховало се да ће на нову, али прегледи на Војно-медицинској амадемији показали су да је у питању “озбиљна луксација лакта, са покиданим лигаментима“, како нам је објаснио доктор Партизана Илија Росић.

Свеједно тешка повреда, али и уздах олакшања за Вулићевића, који ће вероватно бити на располагању тренеру Љубинку Друловићу већ на почетку пролећног дела шампионата.
"Прошао сам добро, то је најважније. Како је изгледало на снимкуи у првом тренутку доле на терену, сада је супер. Чекам контролу, а малопре сам био до ’Земунела’ да се видим са саиграчима. Све је подсећало на сцену из филма ’Ко то тамо пева’, када се Бата Стојковић појављује из воде, а један од присутних коментарише: ’Овај човек је неуништив’", сведочи добро расположени Вулићевић за Вечерње новости и наставља да преноси анегдоте уз слвачионице.
"У сличном стилу је и Петар Грбић прокоментарисао охрабрујуће вести. Рекао ми је: ’Па теби ни метак не може ништа’".

Јуначку црту у карактеру Вулићевић је показао и на ВМА где је тражио од ортопеда да му руку враћају “на живо“, иако је знао да је то страховито болно.
"Шта ћу, сам сам то тражио. Издржао минут-два и ево ме сада са гипсом тешким неколико килограма, осећам се као под пуном ратном опремом", наставља са оптимизмом Вулићевић.

Жали само због тога што наредног четвртак неће моћи да играчима помогне у сусрету са Аугзбургом у одлучујућој борби за пролеће у Европи.

Коментари / 0

Оставите коментар