Duh Bate Stojkovića ušao u Vulićevića!

Ovaj čovek je neuništiv! Ruku vraćali “na živo“. Petar Grbić je rekao: Pa tebi ni metak ne može ništa!

Fudbal 07.12.2015 | 14:40
Duh Bate Stojkovića ušao u Vulićevića!

Grč na licima svih ljubitelja fudbala, posebno navijača Partizana. Ni oni protivnički ne bi smeli uživaju u takvim trenucima. Izgledalo je jezivo. Svima je kroz glavu prošla samo jedna misao - prelom ruke. Težak. Malerozni Miroslav Vulićević, koji je jednom već bio na dugoj pauzi zbog povrede ligamenata kolena. Strahovalo se da će na novu, ali pregledi na Vojno-medicinskoj amademiji pokazali su da je u pitanju “ozbiljna luksacija lakta, sa pokidanim ligamentima“, kako nam je objasnio doktor Partizana Ilija Rosić.

Svejedno teška povreda, ali i uzdah olakšanja za Vulićevića, koji će verovatno biti na raspolaganju treneru Ljubinku Druloviću već na početku prolećnog dela šampionata.
"Prošao sam dobro, to je najvažnije. Kako je izgledalo na snimkui u prvom trenutku dole na terenu, sada je super. Čekam kontrolu, a malopre sam bio do ’Zemunela’ da se vidim sa saigračima. Sve je podsećalo na scenu iz filma ’Ko to tamo peva’, kada se Bata Stojković pojavljuje iz vode, a jedan od prisutnih komentariše: ’Ovaj čovek je neuništiv’", svedoči dobro raspoloženi Vulićević za Večernje novosti i nastavlja da prenosi anegdote uz slvačionice.
"U sličnom stilu je i Petar Grbić prokomentarisao ohrabrujuće vesti. Rekao mi je: ’Pa tebi ni metak ne može ništa’".

Junačku crtu u karakteru Vulićević je pokazao i na VMA gde je tražio od ortopeda da mu ruku vraćaju “na živo“, iako je znao da je to strahovito bolno.
"Šta ću, sam sam to tražio. Izdržao minut-dva i evo me sada sa gipsom teškim nekoliko kilograma, osećam se kao pod punom ratnom opremom", nastavlja sa optimizmom Vulićević.

Žali samo zbog toga što narednog četvrtak neće moći da igračima pomogne u susretu sa Augzburgom u odlučujućoj borbi za proleće u Evropi.

Komentari / 0

Ostavite komentar