Божовић испред Гвардиоле и Блана!

Тренер црвено-белих уврштен на листу пет најуспешнијих тренера у новембру. Испред њега стручњак Олимпијакоса, иза њега Блан и Гвардиола.

Фудбал 06.12.2015 | 12:40
Божовић испред Гвардиоле и Блана!

Угледни спортски лист "Фоур-Фоур-Тwо" сваког месеца има посебну рубрику у којој бира тренера који је оставио најбољи утисак, а међу пет најуспешнијих овога пута се нашао и тренер Црвене звезде Миодраг "Гроф" Божовић.

Црногорски стручњак је заузео другу позицију у овомесечном избору, а једини успешнији од њега је само Марко Силва, тренер грчког Олимпијакоса.

После тренера два црвено-бела клуба следи још једно име са ових простора: Матјаж Кек (Ријека), а потом тренери два великана, Пеп Гвардиола (Бајерн) и Лоран Блан (ПСЖ).

Црвена звезда је у току новембра одиграла само три утакмице и забележила све три победе, па су тако савладани Металац (2:0), Раднички из Ниша (2:1) и Вождовац (2:0), али је у обзир узета и читава сезона што Божовића, са 16 победа у низу и без пораза у сезони, ставља иза неприкосновеног Марка Силве (12 победа из 12 утакмица).

Магазин наводи и да је Божовић "велики навијач Црвене звезде што му је омогућило да уз велику страст и емоцију настави да води клуб и дође до великог низа победа".

Коментари / 0

Оставите коментар