Božović ispred Gvardiole i Blana!

Trener crveno-belih uvršten na listu pet najuspešnijih trenera u novembru. Ispred njega stručnjak Olimpijakosa, iza njega Blan i Gvardiola.

Fudbal 06.12.2015 | 12:40
Božović ispred Gvardiole i Blana!

Ugledni sportski list "Four-Four-Two" svakog meseca ima posebnu rubriku u kojoj bira trenera koji je ostavio najbolji utisak, a među pet najuspešnijih ovoga puta se našao i trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović.

Crnogorski stručnjak je zauzeo drugu poziciju u ovomesečnom izboru, a jedini uspešniji od njega je samo Marko Silva, trener grčkog Olimpijakosa.

Posle trenera dva crveno-bela kluba sledi još jedno ime sa ovih prostora: Matjaž Kek (Rijeka), a potom treneri dva velikana, Pep Gvardiola (Bajern) i Loran Blan (PSŽ).

Crvena zvezda je u toku novembra odigrala samo tri utakmice i zabeležila sve tri pobede, pa su tako savladani Metalac (2:0), Radnički iz Niša (2:1) i Voždovac (2:0), ali je u obzir uzeta i čitava sezona što Božovića, sa 16 pobeda u nizu i bez poraza u sezoni, stavlja iza neprikosnovenog Marka Silve (12 pobeda iz 12 utakmica).

Magazin navodi i da je Božović "veliki navijač Crvene zvezde što mu je omogućilo da uz veliku strast i emociju nastavi da vodi klub i dođe do velikog niza pobeda".

Komentari / 0

Ostavite komentar