ФСС: Ћурчић поднео извештај о "урађеном"!

Фудбалски савез Србије (ФСС) саопштио је да је селектор репрезентације Радован Ћурчић поднео извештај о урађеном у 2015. години.

Фудбал 04.12.2015 | 22:30
ФСС: Ћурчић поднео извештај о "урађеном"!

ФСС је навео да ће о овом извештају више речи бити у наредном периоду.

Наводи се да је Ћурчић поднео "исцрпан и детаљан" извештај, што је Извршном одбору ФСС-а пренео директор А репрезентације Саво Милошевић.

ФСС је навео да ће извештај у наредном периоду бити детаљно анализиран и да ће више речи о њему бити на наредној седници Извршног одбора, која ће бити одржана до краја године.

Фудбалска репрезентација Србије имала је неуспешну 2015. годину, пошто није успела да се пласира на Европско првенство које ће се на лето одржати у Француској, а на ранг листи ФИФА заузима 56. место, што је најнижа позиција од осамостаљења земље.

Такође, на седници Извршног одбора ФСС-а констатовано је да је омладинска репрезентација Србије на трећем месту у Европи, док је кадетска на 13. Обе те селекције су на четвртом месту вечне листе свих европских савеза.

Извршни одбор ФСС-а је на седници у Старој Пазови разматрао и ситуацију око избора у тој организацији, а који су у току.

Констатовано је да највише проблема око избора има на територији Ужица, тако да ће потпредседници Жељко Којић и Саво Милошевић, као и генерални секретар Небојша Ивковић и дикектор Ненад Сантрач отићи у тај град како би се пронашло адекватно решење за ту ситуацију.

Коментари / 0

Оставите коментар