FSS: Ćurčić podneo izveštaj o "urađenom"!

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da je selektor reprezentacije Radovan Ćurčić podneo izveštaj o urađenom u 2015. godini.

Fudbal 04.12.2015 | 22:30
FSS: Ćurčić podneo izveštaj o "urađenom"!

FSS je naveo da će o ovom izveštaju više reči biti u narednom periodu.

Navodi se da je Ćurčić podneo "iscrpan i detaljan" izveštaj, što je Izvršnom odboru FSS-a preneo direktor A reprezentacije Savo Milošević.

FSS je naveo da će izveštaj u narednom periodu biti detaljno analiziran i da će više reči o njemu biti na narednoj sednici Izvršnog odbora, koja će biti održana do kraja godine.

Fudbalska reprezentacija Srbije imala je neuspešnu 2015. godinu, pošto nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo koje će se na leto održati u Francuskoj, a na rang listi FIFA zauzima 56. mesto, što je najniža pozicija od osamostaljenja zemlje.

Takođe, na sednici Izvršnog odbora FSS-a konstatovano je da je omladinska reprezentacija Srbije na trećem mestu u Evropi, dok je kadetska na 13. Obe te selekcije su na četvrtom mestu večne liste svih evropskih saveza.

Izvršni odbor FSS-a je na sednici u Staroj Pazovi razmatrao i situaciju oko izbora u toj organizaciji, a koji su u toku.

Konstatovano je da najviše problema oko izbora ima na teritoriji Užica, tako da će potpredsednici Željko Kojić i Savo Milošević, kao i generalni sekretar Nebojša Ivković i dikektor Nenad Santrač otići u taj grad kako bi se pronašlo adekvatno rešenje za tu situaciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar