Брајант: Надам се наступу на ОИ у Рију!

Легендарни Коби Брајант, који је најавио повлаћење из кошарке на крају НБА сезоне, рекао је да би волео да игра на Олимпијским играма у Рио Де Жанеиру.

Кошарка 05.12.2015 | 18:20
Брајант: Надам се наступу на ОИ у Рију!

"Невероватно би ми значило да се нађем међу момцима који ће бити део тима у Рију. Волео бих и да имам прилику да наставим свој сјајан однос са већином тих момака. Да причам с њима, да проводимо време сви заједно. Количина разумевања међу нама је огромна и било би забавно још једно искусити све то", каже Брајант.

Тридесетседмогодишња 'Црна мамба' је са репрезентацијом Сједињених Америчких Држава освојила златне медаље на Олимпијским играма 2008. у Пекингу и четири године касније у Лондону.

Како је председник Кошаркашке федерације САД Џери Коланђело недавно рекао у интервјуу за ЕСПН; петоструки освајач прстена свакако се налази у комбинацији за одабраних дванаест, а нешто слично изјавио је и репрезентент тима Крег Милер.

"Коби је један од 34 играча у ростеру националног тима, а између њих биће изабрано дванаест најбољих који ће се наћи у Бразилу наредне године. Опет, он је неко ко је део националног тима од 2007, тако да нема потребе да се показује или доказује било шта", рекао је Милер.

Коментари / 0

Оставите коментар