Brajant: Nadam se nastupu na OI u Riju!

Legendarni Kobi Brajant, koji je najavio povlaćenje iz košarke na kraju NBA sezone, rekao je da bi voleo da igra na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru.

Košarka 05.12.2015 | 18:20
Brajant: Nadam se nastupu na OI u Riju!

"Neverovatno bi mi značilo da se nađem među momcima koji će biti deo tima u Riju. Voleo bih i da imam priliku da nastavim svoj sjajan odnos sa većinom tih momaka. Da pričam s njima, da provodimo vreme svi zajedno. Količina razumevanja među nama je ogromna i bilo bi zabavno još jedno iskusiti sve to", kaže Brajant.

Tridesetsedmogodišnja 'Crna mamba' je sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država osvojila zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu i četiri godine kasnije u Londonu.

Kako je predsednik Košarkaške federacije SAD Džeri Kolanđelo nedavno rekao u intervjuu za ESPN; petostruki osvajač prstena svakako se nalazi u kombinaciji za odabranih dvanaest, a nešto slično izjavio je i reprezentent tima Kreg Miler.

"Kobi je jedan od 34 igrača u rosteru nacionalnog tima, a između njih biće izabrano dvanaest najboljih koji će se naći u Brazilu naredne godine. Opet, on je neko ko je deo nacionalnog tima od 2007, tako da nema potrebe da se pokazuje ili dokazuje bilo šta", rekao je Miler.

Komentari / 0

Ostavite komentar