Видео: Стеф Кари је чудесан! Али, мама му је - врх врхова!

Поред Стефа Карија који превазилази себе у НБА мајсторијама, велику пажњу америчке јавности привлачи и његова мама Соња.

Кошарка 06.12.2015 | 12:20
Видео: Стеф Кари је чудесан! Али, мама му је - врх врхова!

Каријева 48-годишња мама је иначе бивша одбојкашица, а поред тога што се бавила спортом, део заслуга за егзотичну лепоту дугује пореклу са Хаитија.

Играла је за Вирџинија Тек, ту се и упознала са Делом Каријем, за ког се удала и да није тога, били бисмо ускраћени за невероватне мајсторије луцидног аса Голден Стејта.

Дел и Соња су поносни родитељи троје деце, а после венчања, преселили су се у Шарлот где је Дел постао најбољи кошгетер екипе свих времена. Управо у години селидбе, 1988, родио се Стеф, затим су на ред дошли Сет и ћерка Сајдел. Због њене лепоте понекад буде и неукусних коментара, што изнервира Стефа.

"Човече, када дође да ме бодри, само се надам да ће људи имати мало поштовања, да неће причати много глупости", рекао је једном Стеф за ЕСПН.

Иако очарава изгледом, Соња уме да буде и строга. Она има договор са Стефом о казнама ако губи лопте на мечевима. У претпрошлој сезони Кари је имао рекорд у изгубљеним лоптама, захваљујући чему је Соња инкасирала 6.000 долара, а касније је поправио и овај сегмент игре и дошао скоро до савршенства.

Коментари / 0

Оставите коментар