Video: Stef Kari je čudesan! Ali, mama mu je - vrh vrhova!

Pored Stefa Karija koji prevazilazi sebe u NBA majstorijama, veliku pažnju američke javnosti privlači i njegova mama Sonja.

Košarka 06.12.2015 | 12:20
Video: Stef Kari je čudesan! Ali, mama mu je - vrh vrhova!

Karijeva 48-godišnja mama je inače bivša odbojkašica, a pored toga što se bavila sportom, deo zasluga za egzotičnu lepotu duguje poreklu sa Haitija.

Igrala je za Virdžinija Tek, tu se i upoznala sa Delom Karijem, za kog se udala i da nije toga, bili bismo uskraćeni za neverovatne majstorije lucidnog asa Golden Stejta.

Del i Sonja su ponosni roditelji troje dece, a posle venčanja, preselili su se u Šarlot gde je Del postao najbolji košgeter ekipe svih vremena. Upravo u godini selidbe, 1988, rodio se Stef, zatim su na red došli Set i ćerka Sajdel. Zbog njene lepote ponekad bude i neukusnih komentara, što iznervira Stefa.

"Čoveče, kada dođe da me bodri, samo se nadam da će ljudi imati malo poštovanja, da neće pričati mnogo gluposti", rekao je jednom Stef za ESPN.

Iako očarava izgledom, Sonja ume da bude i stroga. Ona ima dogovor sa Stefom o kaznama ako gubi lopte na mečevima. U pretprošloj sezoni Kari je imao rekord u izgubljenim loptama, zahvaljujući čemu je Sonja inkasirala 6.000 dolara, a kasnije je popravio i ovaj segment igre i došao skoro do savršenstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar