Стеван Јоветић - велики фудбалер и још већи човјек!

Црногорски репрезентативац, фудбалер Интера Стеван Јоветић направио велики гест за свако поштовање.

Фудбал 05.12.2015 | 19:20
Стеван Јоветић - велики фудбалер и још већи човјек!

Стеван Јоветић је одличан фудбалер, али је још бољи човек. Свако ко га познаје зна да овај момак има велико срце, а сада је то потврдио.

Он је платио операцију фудбалеру подгоричке Будућности, 22-годишњем Миливоју Раичевићу, коме је каријера била доведена у питање.

Будућност није имала новац да плати операцију, али је Јоветић, када је чуо за случај, одмах ускочио и платио новац за операцију за момка за кога до тада није ни чуо.

"Када је сазнао да мој клуб нема новца да ме пошаље у Аугзбург, где сам морао да идем јер су ми у Црној Гори промашили дијагнозу, Јоветић ме је позвао и понудио ми помоћ", испричао је Раичевић за сајт УЕФА.

Раичевић је тешко повређен у августу ове године, када је покидао лигаменте колена. Јоветић је имао сличну повреду и знао је кроз какве муке пролази 22-годишњи фудбалер Будућности.

"Јоветић ми је договорио сусрет са лекаром који је и њему помогао 2010. године када је имао исту повреду. Уз то, платио је све трошкове операције и лечења, које сам имао у Србији. Све што могу да кажем јесте велико хвала Стевану, а обећавам му да ћу се следеће сезоне вратити на терен и сваки гол који постигнем посветити њему", рекао је Раичевић.

Алал ти вера, Стеване!

Коментари / 0

Оставите коментар