Stevan Jovetić - veliki fudbaler i još veći čovjek!

Crnogorski reprezentativac, fudbaler Intera Stevan Jovetić napravio veliki gest za svako poštovanje.

Fudbal 05.12.2015 | 19:20
Stevan Jovetić - veliki fudbaler i još veći čovjek!

Stevan Jovetić je odličan fudbaler, ali je još bolji čovek. Svako ko ga poznaje zna da ovaj momak ima veliko srce, a sada je to potvrdio.

On je platio operaciju fudbaleru podgoričke Budućnosti, 22-godišnjem Milivoju Raičeviću, kome je karijera bila dovedena u pitanje.

Budućnost nije imala novac da plati operaciju, ali je Jovetić, kada je čuo za slučaj, odmah uskočio i platio novac za operaciju za momka za koga do tada nije ni čuo.

"Kada je saznao da moj klub nema novca da me pošalje u Augzburg, gde sam morao da idem jer su mi u Crnoj Gori promašili dijagnozu, Jovetić me je pozvao i ponudio mi pomoć", ispričao je Raičević za sajt UEFA.

Raičević je teško povređen u avgustu ove godine, kada je pokidao ligamente kolena. Jovetić je imao sličnu povredu i znao je kroz kakve muke prolazi 22-godišnji fudbaler Budućnosti.

"Jovetić mi je dogovorio susret sa lekarom koji je i njemu pomogao 2010. godine kada je imao istu povredu. Uz to, platio je sve troškove operacije i lečenja, koje sam imao u Srbiji. Sve što mogu da kažem jeste veliko hvala Stevanu, a obećavam mu da ću se sledeće sezone vratiti na teren i svaki gol koji postignem posvetiti njemu", rekao je Raičević.

Alal ti vera, Stevane!

Komentari / 0

Ostavite komentar