Звездин промашај хара по Нигерији!

Фуад Салами није успео прошле зиме да се наметне Ненаду Лалатовићу у Љутице Богдана, али је потом "експлодирао" у домовини!

Фудбал 05.12.2015 | 18:40
Звездин промашај хара по Нигерији!

Фуад Гболахан Салами био је најављен прошле зиме као велико појачање Црвене звезде. Ипак, "тресла се гора, родио се миш"...

Баш тако завршен је његов боравак у Србији, будући да је после само месец и по дана проведених у Љутице Богдана спаковао кофере и вратио се у родну Нигерију, без минута одиграног у црвено-белом дресу, иако је најављивао да ће бити Звездин Балотели.

Наводно је запело око сертификата који му никада није послат из домовине, па је он лично отишао да се распита за њега и никада се није вратио, док незванично није задовољио челнике Црвене звезде, пре свих тадашњег тренера Ненада Лалатовића, а чињеница је и да су црвено-бели имали озбиљне финансијске проблеме, са чим је и Салами био упознат.

Било како било, отишао је тихо, практично без поздрава "главом без обзира", па је онда "експлодирао" у домовини.

Он је у свом матичном клубу Вари Волвсима одиграо сезону из снова и са 17 погодака био најзаслужнији што је клуб завршио сезону на другом месту на табели са укупно 66 бодова, четири мање од шампиона Ењимбе и обезбедио им наступ у афричкој Лиги шампиона наредне сезоне.

Салами (24) проглашен је најбољим стрелцем лиге и заслужено је понео награду за тај успех. Он је осим великим пехаром награђен и паром ретро копачки.

Коментари / 0

Оставите коментар