Zvezdin promašaj hara po Nigeriji!

Fuad Salami nije uspeo prošle zime da se nametne Nenadu Lalatoviću u Ljutice Bogdana, ali je potom "eksplodirao" u domovini!

Fudbal 05.12.2015 | 18:40
Zvezdin promašaj hara po Nigeriji!

Fuad Gbolahan Salami bio je najavljen prošle zime kao veliko pojačanje Crvene zvezde. Ipak, "tresla se gora, rodio se miš"...

Baš tako završen je njegov boravak u Srbiji, budući da je posle samo mesec i po dana provedenih u Ljutice Bogdana spakovao kofere i vratio se u rodnu Nigeriju, bez minuta odigranog u crveno-belom dresu, iako je najavljivao da će biti Zvezdin Baloteli.

Navodno je zapelo oko sertifikata koji mu nikada nije poslat iz domovine, pa je on lično otišao da se raspita za njega i nikada se nije vratio, dok nezvanično nije zadovoljio čelnike Crvene zvezde, pre svih tadašnjeg trenera Nenada Lalatovića, a činjenica je i da su crveno-beli imali ozbiljne finansijske probleme, sa čim je i Salami bio upoznat.

Bilo kako bilo, otišao je tiho, praktično bez pozdrava "glavom bez obzira", pa je onda "eksplodirao" u domovini.

On je u svom matičnom klubu Vari Volvsima odigrao sezonu iz snova i sa 17 pogodaka bio najzaslužniji što je klub završio sezonu na drugom mestu na tabeli sa ukupno 66 bodova, četiri manje od šampiona Enjimbe i obezbedio im nastup u afričkoj Ligi šampiona naredne sezone.

Salami (24) proglašen je najboljim strelcem lige i zasluženo je poneo nagradu za taj uspeh. On je osim velikim peharom nagrađen i parom retro kopački.

Komentari / 0

Ostavite komentar