РУС: ЦСКА ''убијен'' у Перму, Зенит ''бије'' у ЛШ, а не може Уфу!

ЦСКА је у дебелом... Минусу! Армејци доживели још једну катастрофу, Зениту ни два пенала нису била довољна против Уфе! Уфа однела слађи бод из Санкт Петербурга, Амкар изрежирао још једно уништење московског гиганта.

Фудбал 03.12.2015 | 22:00
РУС: ЦСКА ''убијен'' у Перму, Зенит ''бије'' у ЛШ, а не може Уфу!

Руска Премијер лига је последњих недеља представљала „смрт“ за тикете кладилаца који су јурили исплату! То се посебно односи на утакмице које су играли ЦСКА и Зенит, који су и ове недеље уништили многе листиће.

И даље не постоји адекватно објашњење за феномен московских Армејаца, који су после савршеног старта сезоне упали у рупу без дна. На седам последњих сусрета у свим такмичењима ЦСКА је уписао шест пораза и реми, од тога у последња четири меча не зна за тријумф (реми и три пораза). Последњи у црном низу уписан је против Амкара, који је на свом терену славио са 2:0!

Екипа која се до сада борила за бег из опасне зоне је тиму Леонида Слутског очитала лекцију, упркос томе што су Московљани имали чак 14 шутева ка голу противника.

Оба гола дошла су после контранапада, али и очајне реакције одбране, посебно голмана Игора Акинфејева који је дефинитивно код обе ситуације могао много боље да реагује. Мрежу ЦСКА начео је Алихан Шавајев у 37. минуту, након што се готово неометано окренуо усред противничког шеснаестерца и реализовао акцију. Тачку на победу и још једну бламажу некадашњег шампиона, који је и даље сигуран на првом месту на табели, ставио је Александар Шалугин десет минута пре краја сусрета.

Нешто боље прошао је шампион Зенит, који у Лиги шампиона ређа победе, али у руском шампионату има огромних проблема. Тим Андреа Вилас Боаса једва је успео да извуче бод на свом терену против Уфе - 1:1.

Гости су готово до самог финиша меча имали вођство у својим рукама после поготка који је реализовао Александар Зинченко у 37. минуту, а домаћин је до бода стигао са креча! И то после другог изведеног пенала, који је у гол претворио Езекијел Гарај, док је Аксел Вицел неколико минута раније био непрецизан и умало да буде потпуни трагичар!

ПРЕМИЈЕР ЛИГА – 18. КОЛО

Четвртак:

Амкар – ЦСКА 2:0 (1:0)
/Шавајев 37, Шалугин 80/

Зенит – Уфа 1:1 (0:1)
/Гарај 86 пенал – Зинченко 37/

Мордовија – Терек 0:0

Петак:

17.00 Спартак Москва – Крила Совјетов
17.00 Локомотива Москва – Урал
17.00 Кубан – Краснодар
17.00 Ростов – Рубин Казањ
17.00 Динамо Москва - Анжи

Коментари / 0

Оставите коментар