Клоп: Напишите да је Клоп рекао...!

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да тек сада разуме одушевљење и огромна очекивања од игара Данијела Стариџа.

Фудбал 05.12.2015 | 08:00
Клоп: Напишите да је Клоп рекао...!

Центарфор 'Редса' почео је у среду меч први пут од октобра, а већ у првом полувремену дуела са Саутемптону постигао је два поготка (6:1).

"Рекао сам му после меча – 'Тек сада разумем зашто сви причају о теби'. Знао сам какве квалитете поседује, али га никада нисам гледао уживо", рекао је Клоп после нове сјајне партије свог тима и пласмана у полуфинале, где их чека Стоук.

Немачки стручњак препородио је екипу са Енфилда, од доласка на Острво пре непуна два месеца, па Л'пул сада заотаје само шест бодова за водећим Манчестер Ситијем и Лестер Ситијем, док је осим полуфинала Лига Купа обезбедио и пролаз у наредну фазу Лиге Европе.

"Рекао сам му да изађе и да игра, да не очекујем ништа специјално од њега. Веома је важно за нас да располажено са центарфорима који могу да реагују у секунди. Причали смо пре неколико дана о томе, сви ми у Ливерпулу, ако су сви здрави онда имамо неколико разочараних играча. Ипак, ако ситуација није таква онда је интензитет превисок за оне који су здрави", додао је Клоп.

Упитан да ли Стариџ може да понови игру из сезоне 2013/14, када је постигао 21 гол у Премијер лиги, Клоп је казао да би одговор на то питање требало да имају управо новинари.

"Молим вас, не желите да поставите то питање. Како бих то могао да знам? Питате мене, а ви сте ти који га познају много дуже него ја. Наравно, можда може и боље. Ето, напишите то – 'Клоп је рекао да Данијел Стариџ може да буде много бољи него пре неколико година", закључио је Клоп у свом стилу.

Наредни испит Ливерпул ће имати у недељу од 17 часова када ће гостовати Њукасл Јунајтеду.

Коментари / 0

Оставите коментар