Klop: Napišite da je Klop rekao...!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da tek sada razume oduševljenje i ogromna očekivanja od igara Danijela Staridža.

Fudbal 05.12.2015 | 08:00
Klop: Napišite da je Klop rekao...!

Centarfor 'Redsa' počeo je u sredu meč prvi put od oktobra, a već u prvom poluvremenu duela sa Sautemptonu postigao je dva pogotka (6:1).

"Rekao sam mu posle meča – 'Tek sada razumem zašto svi pričaju o tebi'. Znao sam kakve kvalitete poseduje, ali ga nikada nisam gledao uživo", rekao je Klop posle nove sjajne partije svog tima i plasmana u polufinale, gde ih čeka Stouk.

Nemački stručnjak preporodio je ekipu sa Enfilda, od dolaska na Ostrvo pre nepuna dva meseca, pa L'pul sada zaotaje samo šest bodova za vodećim Mančester Sitijem i Lester Sitijem, dok je osim polufinala Liga Kupa obezbedio i prolaz u narednu fazu Lige Evrope.

"Rekao sam mu da izađe i da igra, da ne očekujem ništa specijalno od njega. Veoma je važno za nas da raspolaženo sa centarforima koji mogu da reaguju u sekundi. Pričali smo pre nekoliko dana o tome, svi mi u Liverpulu, ako su svi zdravi onda imamo nekoliko razočaranih igrača. Ipak, ako situacija nije takva onda je intenzitet previsok za one koji su zdravi", dodao je Klop.

Upitan da li Staridž može da ponovi igru iz sezone 2013/14, kada je postigao 21 gol u Premijer ligi, Klop je kazao da bi odgovor na to pitanje trebalo da imaju upravo novinari.

"Molim vas, ne želite da postavite to pitanje. Kako bih to mogao da znam? Pitate mene, a vi ste ti koji ga poznaju mnogo duže nego ja. Naravno, možda može i bolje. Eto, napišite to – 'Klop je rekao da Danijel Staridž može da bude mnogo bolji nego pre nekoliko godina", zaključio je Klop u svom stilu.

Naredni ispit Liverpul će imati u nedelju od 17 časova kada će gostovati Njukasl Junajtedu.

Komentari / 0

Ostavite komentar