Невил на Местаљи: Вјерујем у себе!

Нови ренер Валенсије Гери Невил рекао је да ће се максимално посветити новом послу и да верује у себе и резултате шпанског клуба.

Фудбал 04.12.2015 | 20:40
Невил на Местаљи: Вјерујем у себе!

"Валенсија ће добити и последњу трунку енергије, труда и ентузијазма коју могу дати. Ако не будем имао резултате, то неће значити да сам ужасан тренер, као што неће значити да сам добар ако их будем имао. Верујем у себе", рекао је Невил на представљању на Местаљи.

Невил је преузео Валенсију, пошто је раскинут уговор са Нуњом Еспирито Сантом.

Легендарни бек Манчестер Јунајтеда навео је да ће екипа са њим увек ићи на победу.

"Знам само за један начин, а то је да очекујем победу на свакој утакмици. Није то увек случај, али то је минимум очекивања за клуб какав је Валенсија", истакао је некадашњи репрезентативац Енглеске.

Невил је казао да није тражио савет од свог бившег тренера 'Црвених ђавола' сера Алекса Фергусона, али да је разговарао са њим.

"Разговарали смо последњих дана и дао ми је речи подршке. Био бих глуп да не прихватим савет од њега и подршку да кренем напред. Не само од њега, већ и од Роја Хоџсона и других искусних тренера", казао је Невил.

Према његовим речима, једна од предности Валеније могу бити навијачи и атмосфера која се прави на стадиону Местаља.

"Када сам играо овде током каријере, ово је било ужасно место за противнички тим. Стадион и навијачи умеју да буду застрашујући", казао је Невил.

Прилику да дебитује имаће у среду, када ће Валенсија дочекати Лион у одлучујућој утакмици за пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Гери Невил се у Валенсији придружио брату Филу, који је члан стручног штаба.

Коментари / 0

Оставите коментар