Nevil na Mestalji: Vjerujem u sebe!

Novi rener Valensije Geri Nevil rekao je da će se maksimalno posvetiti novom poslu i da veruje u sebe i rezultate španskog kluba.

Fudbal 04.12.2015 | 20:40
Nevil na Mestalji: Vjerujem u sebe!

"Valensija će dobiti i poslednju trunku energije, truda i entuzijazma koju mogu dati. Ako ne budem imao rezultate, to neće značiti da sam užasan trener, kao što neće značiti da sam dobar ako ih budem imao. Verujem u sebe", rekao je Nevil na predstavljanju na Mestalji.

Nevil je preuzeo Valensiju, pošto je raskinut ugovor sa Nunjom Espirito Santom.

Legendarni bek Mančester Junajteda naveo je da će ekipa sa njim uvek ići na pobedu.

"Znam samo za jedan način, a to je da očekujem pobedu na svakoj utakmici. Nije to uvek slučaj, ali to je minimum očekivanja za klub kakav je Valensija", istakao je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Nevil je kazao da nije tražio savet od svog bivšeg trenera 'Crvenih đavola' sera Aleksa Fergusona, ali da je razgovarao sa njim.

"Razgovarali smo poslednjih dana i dao mi je reči podrške. Bio bih glup da ne prihvatim savet od njega i podršku da krenem napred. Ne samo od njega, već i od Roja Hodžsona i drugih iskusnih trenera", kazao je Nevil.

Prema njegovim rečima, jedna od prednosti Valenije mogu biti navijači i atmosfera koja se pravi na stadionu Mestalja.

"Kada sam igrao ovde tokom karijere, ovo je bilo užasno mesto za protivnički tim. Stadion i navijači umeju da budu zastrašujući", kazao je Nevil.

Priliku da debituje imaće u sredu, kada će Valensija dočekati Lion u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Geri Nevil se u Valensiji pridružio bratu Filu, koji je član stručnog štaba.

Komentari / 0

Ostavite komentar