Човић: Рачунамо на Мекела!

"Дан после утакмице са Бајерном знаћемо са којим коначним саставом ћемо наставити сезону", порука је са Малог Калемегдана.

Кошарка 04.12.2015 | 18:20
Човић: Рачунамо на Мекела!

Гал Мекел и даље је играч Црвене звезде и стручни штаб рачуна на њега, разјаснио је председник Црвене звезде Телеком Небојша Човић, неколико сати након што је тренер Дејан Радоњић изјавио да је Израелац прецртан са списка играча за Евролигу и да би ускоро могао да напусти клуб.

Човићев деманти најављеног растанка објавила је Црвена звезда.

"Што се тиче Гала Мекела и других играча, рано је да причамо о коначном ростеру, јер на све у потпуности рачунамо. Технички, у екипи су морали да направе померања на ЕЛ ростеру, јер је ограничен број играча и то је само привремено урађено", рекао је председник Звезде и додао:

"До 18. децембра ћемо пратити све како иде, а наравно да ћемо после 19. децембра знати дефинитивно у ком ћемо такмичењу учествовати и на основу тога ћемо имати коначан ростер. Гал је још увек играч КК Црвена звезда и то је став и стручног штаба и Управе клуба".

Гал Мекел није задовољио у досадашњем боравку у Звезди и био је једини играч који није улазио у игру у утакмицама против Реала и Цибоне. Дан пред меч против Химкија, уместо њега је за Евролигу регистрован Маркус Вилијамс, повратник међу црвено-беле,

Коментари / 0

Оставите коментар