Čović: Računamo na Mekela!

"Dan posle utakmice sa Bajernom znaćemo sa kojim konačnim sastavom ćemo nastaviti sezonu", poruka je sa Malog Kalemegdana.

Košarka 04.12.2015 | 18:20
Čović: Računamo na Mekela!

Gal Mekel i dalje je igrač Crvene zvezde i stručni štab računa na njega, razjasnio je predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović, nekoliko sati nakon što je trener Dejan Radonjić izjavio da je Izraelac precrtan sa spiska igrača za Evroligu i da bi uskoro mogao da napusti klub.

Čovićev demanti najavljenog rastanka objavila je Crvena zvezda.

"Što se tiče Gala Mekela i drugih igrača, rano je da pričamo o konačnom rosteru, jer na sve u potpunosti računamo. Tehnički, u ekipi su morali da naprave pomeranja na EL rosteru, jer je ograničen broj igrača i to je samo privremeno urađeno", rekao je predsednik Zvezde i dodao:

"Do 18. decembra ćemo pratiti sve kako ide, a naravno da ćemo posle 19. decembra znati definitivno u kom ćemo takmičenju učestvovati i na osnovu toga ćemo imati konačan roster. Gal je još uvek igrač KK Crvena zvezda i to je stav i stručnog štaba i Uprave kluba".

Gal Mekel nije zadovoljio u dosadašnjem boravku u Zvezdi i bio je jedini igrač koji nije ulazio u igru u utakmicama protiv Reala i Cibone. Dan pred meč protiv Himkija, umesto njega je za Evroligu registrovan Markus Vilijams, povratnik među crveno-bele,

Komentari / 0

Ostavite komentar