Филип Кнежевић: Хоћу у Партизан, наравно!

Актер велике победе чачанског Борца над Црвеном звездом Филип Кнежевић износи утиске после невероватне вечери на стадиону у Београду. "Веровали смо да можемо, али овом резултату се нико није надао".

Фудбал 04.12.2015 | 16:40
Филип Кнежевић: Хоћу у Партизан, наравно!

О историјској победи чачанског Борца над Црвеном звездом усред Београда (5:1) причаће се још дуго.

Један од оних који је допринео овом тријумфу је и Филип Кнежевић, момак који игра у Борцу на позајмици из Партизана и који ове јесени заиста игра одлично. Телефон му је усијан дан после феноменалне вечери на стадиону "Рајко Митић".

"Веровали смо да можемо да победимо, јер за њих нису играли Катаи и Грујић, њихови најбољи играчи, који су им 70 одсто тима. Али, нико није могао ни да сања да ће да буде 5:1", каже Кнежевић за МОНДО.

Када је Милорад Косановић недавно заменио Ненада Лалатовића на тренерској клупи Борца, Кнежевић је употребио термин "намазани" за новог тренера (у позитивном контексту). Шта им је "намазани" Косановић рекао пре, за време утакмице, да ли је било посебне мотивације?

"Рекао сам то зато што он није много мењао после Лалатовића. Искусан је тренер. Ето, колико је 'намазан', да тако кажем, видело се на полувремену, када нам је рекао да морамо да дамо и четврти гол да бисмо сигурно победили. А водили смо 3:0! Ми смо у друго полувреме ушли као што смо одиграли већину првог дела и исплатило се", рекао је Кнежевић.

Мрежа Звезде се тресла пет пута, могла је, по шансама, још који пут. Међу стрелцима није било Кнежевића, који је у првенству дао осам голова, од тога три против Радника из Сурдулице у претходном колу.

"Јесте ми жао што нисам дао гол, поготово Звезди. Хтео сам...", додаје Кнежевић.

Упитан да ли је управа Борца обећала премије играчима који су до пре месец дана били у жижи јавности због прича о лошем финансијском стању, Кнежевић је одговорио:

"Ма, има премија и за ову и за претходне утакмице. Та прича је мало 'пренапумпана'. Ништа овде није ни боље, ни лошије него у другим клубовима. Криза је свуда, некад добијемо новац, некад не. Ово што ми радимо не може да се наплати парама".

Кнежевић је, наравно, прочитао изјаву тренера Партизана Љубинка Друловића о себи и похвалама које је добио, као и најаву да ће на зиму опет задужити дрес Партизана.

"Ја сам играч Партизана до лета и прво се Партизан пита о мојој судбини. Ја сам навијач Партизана и волео бих да се вратим, али волим и фудвал, волим да играм. Причаћу са људима из Партизана и ако за мене постоји простор да играм - супер. Ако не, тражићу да опет идем на позајмицу, јер желим да играм", каже Кнежевић.

Коментари / 0

Оставите коментар