Зашто Сија не скида перику?

Комичарка Елен Деџенерис покушала је да разоткрије Сију, али аустралијској звезди није лако скинути перику са главе. Кантауторка за то има више разлога...

Забава 03.12.2015 | 10:30
Зашто Сија не скида перику?

Сија је гостовала у емисији америчке комичарке и водитељке Елен Деџенерис. Извела је нови сингл Аливе, моћну песму са албума Тхис Ис Нот Ацтинг.

У питању је песма коју су Сија и Аделе првобитно писале за Аделин албум „25“, али како ју је британска певачица избацила са свог издања, Сија је одлучила да је сними.

Са препознатљивом периком, али и препознатљивим вокалом, кантауторка је одушевила публику у студију. Водитељка је, пак, желела да од славне Аустралијанке добије и нешто друго - да коначно у њеној емисији покаже лице пред камерама.

Познато је да Сија током својих јавних наступа увек носи велику перику и шешире који јој прекривају лице. Овакав модни стил, како је објашњавала више пута до сада, одабрала је да би публика могла да се концентрише на њено стваралаштво, а не израз лица, шминку...

Разговарајући са Елен, сада је открила да на томе инсистира из различитих разлога, а сви они своде се на мале привилегије нас обичних смртника. Ту је, на пример обављање нужде уз пут када загусти, рекла је Сија шалећи се.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар