Zašto Sija ne skida periku?

Komičarka Elen Dedženeris pokušala je da razotkrije Siju, ali australijskoj zvezdi nije lako skinuti periku sa glave. Kantautorka za to ima više razloga...

Zabava 03.12.2015 | 10:30
Zašto Sija ne skida periku?

Sija je gostovala u emisiji američke komičarke i voditeljke Elen Dedženeris. Izvela je novi singl Alive, moćnu pesmu sa albuma This Is Not Acting.

U pitanju je pesma koju su Sija i Adele prvobitno pisale za Adelin album „25“, ali kako ju je britanska pevačica izbacila sa svog izdanja, Sija je odlučila da je snimi.

Sa prepoznatljivom perikom, ali i prepoznatljivim vokalom, kantautorka je oduševila publiku u studiju. Voditeljka je, pak, želela da od slavne Australijanke dobije i nešto drugo - da konačno u njenoj emisiji pokaže lice pred kamerama.

Poznato je da Sija tokom svojih javnih nastupa uvek nosi veliku periku i šešire koji joj prekrivaju lice. Ovakav modni stil, kako je objašnjavala više puta do sada, odabrala je da bi publika mogla da se koncentriše na njeno stvaralaštvo, a ne izraz lica, šminku...

Razgovarajući sa Elen, sada je otkrila da na tome insistira iz različitih razloga, a svi oni svode se na male privilegije nas običnih smrtnika. Tu je, na primer obavljanje nužde uz put kada zagusti, rekla je Sija šaleći se.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar