Дијете умрло након "безазленог" пада

Остадосмо без сина. Оклизнуо се на блато и пао, а пет дана након безазленог пада смо га сахранили.

Србија 03.12.2015 | 07:28
Дијете умрло након "безазленог" пада

И даље потресена прича Драгана Миљанић (28), мајка малог Александра Адамовића (4) из Жупањца код Лазаревца у Србији, који је преминуо након што су га у болници у Тиршовој отпустили с констатацијом да је нагњечио лакат. Након пада малишан се жалио да га боли рука.

"Одвели смо га у Дом здравља у Лазаревцу, одакле су нас упутили Тиршову. Тамо су установили прелом и ставили гипс", каже Драгана.

Оток се повећао, а лекари су рекли да је рука боље и да се ради о нагњечењу. Другу контролу није дочекао, јер му се стање погоршало. Жалио се да га боли рука и једва је устао. Одједном је дете почело да плави. Родитељи су кренули ка лекару. На пола пута је издахнуо.

У Министарству здравља кажу да је почет инспекцијски надзор у клиници у Тиршовој и очекују обдукциони извештај. Директор Клинике у Тиршовој, др Зоран Радојичић организовао је спровођење унутрашње провере квалитета рада здравствених радника који су учествовали у лечењу дечака.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

марија

03.12.2015 08:18

Ово је страсно,вероватно паре нису дали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масха

03.12.2015 12:27

Несретан случај,нажалост. Не могу ни љекари предвидјети свакакве ситуације. Нису ни они увијек криви за све лоше што се деси некоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

03.12.2015 19:23

Да је био неког гузоње син презивио би али овако.

ОДГОВОРИТЕ