Dijete umrlo nakon "bezazlenog" pada

Ostadosmo bez sina. Okliznuo se na blato i pao, a pet dana nakon bezazlenog pada smo ga sahranili.

Srbija 03.12.2015 | 07:28
Dijete umrlo nakon "bezazlenog" pada

I dalje potresena priča Dragana Miljanić (28), majka malog Aleksandra Adamovića (4) iz Županjca kod Lazarevca u Srbiji, koji je preminuo nakon što su ga u bolnici u Tiršovoj otpustili s konstatacijom da je nagnječio lakat. Nakon pada mališan se žalio da ga boli ruka.

"Odveli smo ga u Dom zdravlja u Lazarevcu, odakle su nas uputili Tiršovu. Tamo su ustanovili prelom i stavili gips", kaže Dragana.

Otok se povećao, a lekari su rekli da je ruka bolje i da se radi o nagnječenju. Drugu kontrolu nije dočekao, jer mu se stanje pogoršalo. Žalio se da ga boli ruka i jedva je ustao. Odjednom je dete počelo da plavi. Roditelji su krenuli ka lekaru. Na pola puta je izdahnuo.

U Ministarstvu zdravlja kažu da je počet inspekcijski nadzor u klinici u Tiršovoj i očekuju obdukcioni izveštaj. Direktor Klinike u Tiršovoj, dr Zoran Radojičić organizovao je sprovođenje unutrašnje provere kvaliteta rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dečaka.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

marija

03.12.2015 08:18

Ovo je strasno,verovatno pare nisu dali

ODGOVORITE
Name

Masha

03.12.2015 12:27

Nesretan slučaj,nažalost. Ne mogu ni ljekari predvidjeti svakakve situacije. Nisu ni oni uvijek krivi za sve loše što se desi nekome.

ODGOVORITE
Name

Suzuki

03.12.2015 19:23

Da je bio nekog guzonje sin prezivio bi ali ovako.

ODGOVORITE