Вардијева животна прича је штиво за Холивуд!

Спрема се филм о момку који је украо шоу највећима! Британски сценариста Адријан Бутшарт, који је радио прва два дела чувене трилогије "Гол" већ се бацио на посао...

Фудбал 06.12.2015 | 16:00
Вардијева животна прича је штиво за Холивуд!

Не каже се узалуд да живот пише романе, јер оно што тренутно најтраженији нападач енглеског фудбала Џејми Варди има да понуди је право благо! Некада сеоски играч из осме лиге, хулиган у покушају и најскупљи аматер, сада најтраженија голгетерска машина и нови рекордер Премијер лиге по броју уписаних голова у узастопним мечевима проживљава бајковите године, које ће британски сценаристи претворити у штиво вредно холивудских блокбастера.

Момак који је 2012. године играо за Флитвуд Таун из најниже лиге Енглеске, сада чека уносне понуде најбогатијих острвских, али и европских клубова, а за то време ће у сарадњи са чувеним сценаристом и продуцентом Адријаном Бутшартом радити на разради приче која би требало да направи праву експлозију у филмском свету.

Бутшарт је сценариста који је радио прва два дела чувене фудбалске трилогије "Гол", а према његовим прогнозама, Вардијева животна прича могла би да надмаши трилогију која је постигла велики успех.

Ипак, избор глумаца који би могли да глуме Џејмија Вардија помало је збуњујућ, пошто су тренутно у најужој конкуренцији Роберт Патинсон, који је глумио главну улогу у филмском серијалу "Сумрак", али и Зек Ефрон, који је махом познат по улогама у разним мјузиклима...

Коментари / 0

Оставите коментар