Vardijeva životna priča je štivo za Holivud!

Sprema se film o momku koji je ukrao šou najvećima! Britanski scenarista Adrijan Butšart, koji je radio prva dva dela čuvene trilogije "Gol" već se bacio na posao...

Fudbal 06.12.2015 | 16:00
Vardijeva životna priča je štivo za Holivud!

Ne kaže se uzalud da život piše romane, jer ono što trenutno najtraženiji napadač engleskog fudbala Džejmi Vardi ima da ponudi je pravo blago! Nekada seoski igrač iz osme lige, huligan u pokušaju i najskuplji amater, sada najtraženija golgeterska mašina i novi rekorder Premijer lige po broju upisanih golova u uzastopnim mečevima proživljava bajkovite godine, koje će britanski scenaristi pretvoriti u štivo vredno holivudskih blokbastera.

Momak koji je 2012. godine igrao za Flitvud Taun iz najniže lige Engleske, sada čeka unosne ponude najbogatijih ostrvskih, ali i evropskih klubova, a za to vreme će u saradnji sa čuvenim scenaristom i producentom Adrijanom Butšartom raditi na razradi priče koja bi trebalo da napravi pravu eksploziju u filmskom svetu.

Butšart je scenarista koji je radio prva dva dela čuvene fudbalske trilogije "Gol", a prema njegovim prognozama, Vardijeva životna priča mogla bi da nadmaši trilogiju koja je postigla veliki uspeh.

Ipak, izbor glumaca koji bi mogli da glume Džejmija Vardija pomalo je zbunjujuć, pošto su trenutno u najužoj konkurenciji Robert Patinson, koji je glumio glavnu ulogu u filmskom serijalu "Sumrak", ali i Zek Efron, koji je mahom poznat po ulogama u raznim mjuziklima...

Komentari / 0

Ostavite komentar