Видео: Грофов ''шоу'' вс Мажић након искључења!

Божовић добио црвени, али није хтео да изађе! Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић Гроф искључен је на мечу свог тима са Борцем из Чачка у Купу Србије, а дуго није хтео да напусти стадион.

Фудбал 02.12.2015 | 21:15
Видео: Грофов ''шоу'' вс Мажић након искључења!

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић је против Борца направио малу представу у којој је управо он био главни глумац. После четвртог поготка Чачана, судија Мажић је, због приговора, искључио Грофа, а он је одбио да напусти терен.

Након расправе, у којој су учествовали и поједини фудбалери црвено-белих са арбитрима, стратег Звезде је коначно кренуо пут свлачионице.

Убеђивање је потрајало неколико минута, а онда је Божовић отишао у свлачионицу при том гестикулирајући ка навијачима да буду гласнији.

"Божовић је имао примедбу да је први гол постигнут из офсајда и да замерио помоћницима. Настао је неспоразум, али то сада није превише битно", рекао је његов помоћник Војо Ћалов на конференцији за медије.

Пре уласка у тунел, Божовић је поздравио северну трибину и затражио подршку за његове играче у наставку "слањем" срца, што су најватренији навијачи црвено-белих поздравили скандирањем из свег грла.

Коментари / 0

Оставите коментар