Video: Grofov ''šou'' vs Mažić nakon isključenja!

Božović dobio crveni, ali nije hteo da izađe! Trener Crvene zvezde Miodrag Božović Grof isključen je na meču svog tima sa Borcem iz Čačka u Kupu Srbije, a dugo nije hteo da napusti stadion.

Fudbal 02.12.2015 | 21:15
Video: Grofov ''šou'' vs Mažić nakon isključenja!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović je protiv Borca napravio malu predstavu u kojoj je upravo on bio glavni glumac. Posle četvrtog pogotka Čačana, sudija Mažić je, zbog prigovora, isključio Grofa, a on je odbio da napusti teren.

Nakon rasprave, u kojoj su učestvovali i pojedini fudbaleri crveno-belih sa arbitrima, strateg Zvezde je konačno krenuo put svlačionice.

Ubeđivanje je potrajalo nekoliko minuta, a onda je Božović otišao u svlačionicu pri tom gestikulirajući ka navijačima da budu glasniji.

"Božović je imao primedbu da je prvi gol postignut iz ofsajda i da zamerio pomoćnicima. Nastao je nesporazum, ali to sada nije previše bitno", rekao je njegov pomoćnik Vojo Ćalov na konferenciji za medije.

Pre ulaska u tunel, Božović je pozdravio severnu tribinu i zatražio podršku za njegove igrače u nastavku "slanjem" srca, što su najvatreniji navijači crveno-belih pozdravili skandiranjem iz sveg grla.

Komentari / 0

Ostavite komentar