Милинку Пантићу велика част! Свака част!

Бивши ас Партизана и Атлетико Мадрида именован за амбасадора Примере.

Фудбал 03.12.2015 | 10:40
Милинку Пантићу велика част! Свака част!

Милинко Пантић нашао се у пробраном друштву великана фудбала који су некада наступали у шпанској лиги. Именован је амбасадором Примере, који ће имати за циљ да промовише то такмичење по свету.

Милинко је на свечаној церемонији у којој Примера додељује признања најбољима, стао раме уз раме бившем капитену Барселоне Карлесу Пујолу, Маркосу Сени из Виљареала и бившем голману Реал Мадрида Цезару Санчезу, који су такође имановани за нове амбасадоре.

Он се тако прикључио групи великих играча који су већ од раније амбасадори шпанске лиге попут Луиса Фига, Роберта Карлоса, Кристијана Карембеа, Фернанда Моријентеса, Мичела Салгада, Фредерика Канутеа...

"Осећам се веома поносно, јер је ово на неки начин награда и знак поштовања за траг који сам оставио у шпанској лиги, која је једна од најбољих на планети и која овим нашим ангажманом жели да то и остане", изјавио је за "Вечерње новости" Милинко Пантић, који је највећи успех забележио 1996. године, када је са Радомиром Антићем на клупи донео Атлетику једину дуплу круну у историји клуба.

Пантић је истакао да је уговор о сарадњи потписао до јуна 2016. године.

"Свако од нових амбасадора радиће на једној тачки планете, а још не знам где ће мене да ангажују. До јуна ћу имати довољно времена, јер тренутно немам клупских обавеза".

Он је после тренерског посла у другом тиму Атлетико Мадрида и азербејџанском Бакуу, тренутно без ангажмана.

"Као и сваки тренер у данашње време, чекам праву прилику", уз осмех је поручио Пантић.

Коментари / 0

Оставите коментар