Milinku Pantiću velika čast! Svaka čast!

Bivši as Partizana i Atletiko Madrida imenovan za ambasadora Primere.

Fudbal 03.12.2015 | 10:40
Milinku Pantiću velika čast! Svaka čast!

Milinko Pantić našao se u probranom društvu velikana fudbala koji su nekada nastupali u španskoj ligi. Imenovan je ambasadorom Primere, koji će imati za cilj da promoviše to takmičenje po svetu.

Milinko je na svečanoj ceremoniji u kojoj Primera dodeljuje priznanja najboljima, stao rame uz rame bivšem kapitenu Barselone Karlesu Pujolu, Markosu Seni iz Viljareala i bivšem golmanu Real Madrida Cezaru Sančezu, koji su takođe imanovani za nove ambasadore.

On se tako priključio grupi velikih igrača koji su već od ranije ambasadori španske lige poput Luisa Figa, Roberta Karlosa, Kristijana Karembea, Fernanda Morijentesa, Mičela Salgada, Frederika Kanutea...

"Osećam se veoma ponosno, jer je ovo na neki način nagrada i znak poštovanja za trag koji sam ostavio u španskoj ligi, koja je jedna od najboljih na planeti i koja ovim našim angažmanom želi da to i ostane", izjavio je za "Večernje novosti" Milinko Pantić, koji je najveći uspeh zabeležio 1996. godine, kada je sa Radomirom Antićem na klupi doneo Atletiku jedinu duplu krunu u istoriji kluba.

Pantić je istakao da je ugovor o saradnji potpisao do juna 2016. godine.

"Svako od novih ambasadora radiće na jednoj tački planete, a još ne znam gde će mene da angažuju. Do juna ću imati dovoljno vremena, jer trenutno nemam klupskih obaveza".

On je posle trenerskog posla u drugom timu Atletiko Madrida i azerbejdžanskom Bakuu, trenutno bez angažmana.

"Kao i svaki trener u današnje vreme, čekam pravu priliku", uz osmeh je poručio Pantić.

Komentari / 0

Ostavite komentar