Како да брзо умирите уплакану бебу

Педијатар Роберт Хамилтон брине о бебама већ 30 година, а за то време научио је како да умири бебу која плаче за само неколико секунди.

Здравље 02.12.2015 | 13:00
Како да брзо умирите уплакану бебу

Педијатар Роберт Хамилтон брине о бебама већ 30 година, а за то време научио је како да умири бебу која плаче за само неколико секунди

С обзиром на то да др Хамилтон зна какву муку родитељима некад представља умиривање бебе, одлучио је да своју тактику подели са свима.

Најпре, узмите бебу у руке, тако да јој руке буду на грудима. Спреда је придржавајте руком код груди и врата, а другом руком јој придржавајте гузу, и лагано је љуљајте. Ова техника је позната као Тхе Холд (држање), а лекар каже да бебе одмах престају да плачу.

Погледајте у видеу како педијатар изводи своју технику и умирује уплакане бебе.

Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

02.12.2015 14:04

То су глупости. Најбољи начин смиривања беба За очеве јесте да бебу уопште не узимате y руке него јој само ставити цуцу у уста. Бебе када су љуте за инат родитељима обично цуцу избаце из уста. Зато цуцу треба за бебино лице залепити љепљивом траком коју морате скинути прије него што вам жена или неко други кући дође. Вјерује ми. То је најбољи начин смиривања беба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

02.12.2015 17:27

Друзе прихватио бих ја ту салу и написао "одлицан коментар" али вјеруј ми да има будала које це повјеровти и онда це стварно пуци фластерцину дјетету преко уста

Name

Мд

02.12.2015 19:16

Најбрзе умирити бебу је не треба је правити ако вам је теско да се зртвујете за њу.

ОДГОВОРИТЕ