Kako da brzo umirite uplakanu bebu

Pedijatar Robert Hamilton brine o bebama već 30 godina, a za to vreme naučio je kako da umiri bebu koja plače za samo nekoliko sekundi.

Zdravlje 02.12.2015 | 13:00
Kako da brzo umirite uplakanu bebu

Pedijatar Robert Hamilton brine o bebama već 30 godina, a za to vreme naučio je kako da umiri bebu koja plače za samo nekoliko sekundi

S obzirom na to da dr Hamilton zna kakvu muku roditeljima nekad predstavlja umirivanje bebe, odlučio je da svoju taktiku podeli sa svima.

Najpre, uzmite bebu u ruke, tako da joj ruke budu na grudima. Spreda je pridržavajte rukom kod grudi i vrata, a drugom rukom joj pridržavajte guzu, i lagano je ljuljajte. Ova tehnika je poznata kao The Hold (držanje), a lekar kaže da bebe odmah prestaju da plaču.

Pogledajte u videu kako pedijatar izvodi svoju tehniku i umiruje uplakane bebe.

Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

02.12.2015 14:04

То су глупости. Најбољи начин смиривања беба За oчеве јесте да бебу уопште не узимате y руке него јој само ставити цуцу у уста. Бебе када су љуте за инат родитељима обично цуцу избаце из уста. Зато цуцу треба за бебино лице залепити љепљивом траком коју морате скинути прије него што вам жена или неко други кући дође. Вјерује ми. То је најбољи начин смиривања беба!

ODGOVORITE
Name

Marko

02.12.2015 17:27

Druze prihvatio bih ja tu salu i napisao "odlican komentar" ali vjeruj mi da ima budala koje ce povjerovti i onda ce stvarno puci flastercinu djetetu preko usta

Name

Md

02.12.2015 19:16

Najbrze umiriti bebu je ne treba je praviti ako vam je tesko da se zrtvujete za nju.

ODGOVORITE