Нестао ватерполиста Урош Вуковић!

У међувремену се појавила спекулација да је момак оставио писмо родитељима.

Србија 02.12.2015 | 07:40
Нестао ватерполиста Урош Вуковић!

Јуниорски ватерполо репрезентативац Србије и играч ВК Београд Урош Вуковић нестао је у уторак ујутру пошто је наводно побегао од куће.

Момак, рођен 1998. године, у понедељак је рекао друштву током школског одмора да ће отићи на тренинг, а по доласку кући је свом оцу најавио да иде да се види са другом, такође ватерполистом, који игра за Шабац. Испоставило се да није било ни тренинга ни виђања с другом, јер отац ујутру није затекао Уроша у својој соби. Мобилни телефон му је све време искључен.

Према последњим информацијама које је пренео “Курир”, члан репрезентације која је на Европским играма у Бакуу освојила злато, лоциран је у Мађарској, а незванично српску границу је прешао у 6.51 часова ујутру.

У потрагу се укључио Интерпол, а током дана се на друштвеним мрежама појавио апел да се јави било ко да има информацију о Вуковићу.

“Људи, потребна ми је помоћ! Ко год да је видео овог момка нека ми јави. Зове се Урош Вуковић и од јуче му нема ни трага ни гласа. Тренира ватерполо у Београду. Последњи пут када је виђен, на себи је имао црни џемпер на пруге, фармерке и браон ципеле. Ако можете да качите где једете, шта једете и остале глупости, можете да поделите и ово. Десет секунди времена ће вам одузети. Хвала унапред! Све информације јављајте у инбокс!”

У међувремену се појавила спекулација да је момак оставио писмо родитељима, у којем наводи да више не може да поднесе живот у Србији, однос професора према њему и стални притисак због оцена.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар