Nestao vaterpolista Uroš Vuković!

U međuvremenu se pojavila spekulacija da je momak ostavio pismo roditeljima.

Srbija 02.12.2015 | 07:40
Nestao vaterpolista Uroš Vuković!

Juniorski vaterpolo reprezentativac Srbije i igrač VK Beograd Uroš Vuković nestao je u utorak ujutru pošto je navodno pobegao od kuće.

Momak, rođen 1998. godine, u ponedeljak je rekao društvu tokom školskog odmora da će otići na trening, a po dolasku kući je svom ocu najavio da ide da se vidi sa drugom, takođe vaterpolistom, koji igra za Šabac. Ispostavilo se da nije bilo ni treninga ni viđanja s drugom, jer otac ujutru nije zatekao Uroša u svojoj sobi. Mobilni telefon mu je sve vreme isključen.

Prema poslednjim informacijama koje je preneo “Kurir”, član reprezentacije koja je na Evropskim igrama u Bakuu osvojila zlato, lociran je u Mađarskoj, a nezvanično srpsku granicu je prešao u 6.51 časova ujutru.

U potragu se uključio Interpol, a tokom dana se na društvenim mrežama pojavio apel da se javi bilo ko da ima informaciju o Vukoviću.

“Ljudi, potrebna mi je pomoć! Ko god da je video ovog momka neka mi javi. Zove se Uroš Vuković i od juče mu nema ni traga ni glasa. Trenira vaterpolo u Beogradu. Poslednji put kada je viđen, na sebi je imao crni džemper na pruge, farmerke i braon cipele. Ako možete da kačite gde jedete, šta jedete i ostale gluposti, možete da podelite i ovo. Deset sekundi vremena će vam oduzeti. Hvala unapred! Sve informacije javljajte u inboks!”

U međuvremenu se pojavila spekulacija da je momak ostavio pismo roditeljima, u kojem navodi da više ne može da podnese život u Srbiji, odnos profesora prema njemu i stalni pritisak zbog ocena.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar