Стразбур: Подршка влади на путу ка Европи

Невладина организација "Кућа правде - Стразбур" саопштила је прекјуче поводом последњих дешавања на политичкој сцени да је очито да у Србији многима не одговара да Србија коначно бесповратно закорачи у ЕУ и постане правно уређена земља у којој су сви једнаки пред законом. Како додају, све владе од 2000. као свој примарни циљ у свом програму истицале су улазак Србије у ЕУ, а када су званичници ЕУ пре неколико дана напокон саопштили вест да ће Србије до краја године отворити поглавља 32 и 35 у Србији су почеле да се дешавају "чудне и опасне ствари".

Србија 02.12.2015 | 07:18
Стразбур: Подршка влади на путу ка Европи

"Поједини медији у спрези са специфичним људима из сфере политике, бизниса, културе, започели су бљутаву хајку на Владу Србије и премијера Вучића. Важно је подсетити да је кроз историју било политичких личности које су настојале окренути Србију ка Европи. Милош, Михајло, Милан и Александар Обреновић, Александар Карађорђевић и Зоран Ђинђић су политичку оријентацију према Европи платили или главом или изгнанством. Чињеница је да су најразвијеније, најуређеније, најмоћније и најбогатије земље Европе и света одале признање и похвалиле рад Владе Србије а посебно премијера Александра Вучића. У изузетно тешком времену у коме живимо неопходно је зато јединство свих чинилаца у друштвеном и политичком животу, као и мудро и промишљено деловање кључних политичких актера", оцењује се у саопштењу. 

Извор: Данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дијаспора

02.12.2015 06:40

Какве супер фразе у дневној политици: "пут ка Европи". Не дозволите се заслијепити тиме! Ти исти су нам све узели, бомбардовали, а онда рекли да кренемо у Европу. ЕУ се распада. Изградите војну руску базу у Србији. То је то!

ОДГОВОРИТЕ