Фјури: Ко то каже да сам хомофоб?! Нисам!

Светски шампион у тешкој категорији британски боксер Тајсон Фјури негирао је оптужбе о хомофобији.

Остали спортови 03.12.2015 | 10:20
Фјури: Ко то каже да сам хомофоб?! Нисам!

Он је рекао да су његове изјаве "погрешно пренели" људи који покушавају да продају новине.

Фјури је прошле суботе у Диселдорфу једногласном одлуком судија победио Украјинца Владимира Кличка и освојио шампионске појасеве у тешкој категорији у верзијама WБА, ИБФ, WБО и ИБО.

Он је оптужен за хомофобију након што је Дејли Мејл пренео његову изјаву да су хомосексуалност и абортус два од три "зла", поред педофилије.

"То они покушавају да продају новине, пишући лоше ствари о мени. Никога не мрзим. Нисам хомофобичан и нисам расиста. Ја нисам против било кога, а за људе имам само љубав. На крају крајева, сви смо ми браћа и сестре од бога. Не тиче ме се шта људи раде", рекао је Фјури за ирску државну телевизију РТЕ.

Британски боксер ирског порекла рекао је да не зна ко ће му бити наредни противник, али да би волео да једног дана боксује у Ирској.

"Не знам да ли ће (Кличко) тражити реванш. Према уговору на то има право. Не знам ни где ће се одржати тај меч. Увек сам говорио да у неким местима морам да боксујем. Једно од њих је Медисон Сквер Гарден и то сам урадио. На Олд Трафорду нисам боксовао, али нисам ни у Кроук Парку", рекао је 27-годишњи боксер.

"Нисам био заинтересован за Лас Вегас или таква места. Одувек сам желео да боксујем у Кроук Парку (Даблин), на стадиону Јунајтеда (Манчестер) и Медисон Сквер Гардену у Њујорку", додао је Фјури.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

03.12.2015 11:29

Нису погријесио ако си рекао мада твоји енглези су 90 посто педери а остали дегенерици

ОДГОВОРИТЕ