Држављани Србије отети у Либији су добро

Генерални секретар Министарства спољних послова Србије Вељко Одаловић изјавио је да је добио увјеравања да су држављани Србије, који су почетком новембра отети у Либији, добро и да ће ситуација бити ријешена на најбољи могући начин.

Србија 01.12.2015 | 19:41
Држављани Србије отети у Либији су добро

"Није било нивоа безбедносне структуре са којом нисмо разговарали, а од њих смо добили уверавања да ће се ово брзо окончати на најбољи могући начин. Добили смо уверавања да су отети у добром стању, више од тога нисмо ни желели да тражимо, јер би можда свака даља залажења могла да буду проблем", рекао је Одаловић за Б92.

Двоје службеника Амбасаде Србије у Либији, Слађана Станковић и Јовица Степић, отети су 8. новембра када је пуцано на колону возила у којој је био и амбасадор Србије Оливер Потежица, који том приликом није повријеђен.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ваљда се понасају нормално

01.12.2015 20:15

И ти отмицари су само људи. Мени су продузили пробни рад јер се ови овдје боје уници у Кабул или Босну из 1920. Нисам ни сањала од цега це мој крух бити. Они не знају ста су Срби. Знају да сам ја добра и хоцу помоци. Тако да се надам да це и ти из Либије куци. Зову ме Халима - уцитељица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јог

01.12.2015 21:33

Ја ову нисам ниста разумио,ако неко јесте нек преведе?

Name

Градјанин

02.12.2015 08:54

Мала дува лепак

ОДГОВОРИТЕ