Državljani Srbije oteti u Libiji su dobro

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović izjavio je da je dobio uvjeravanja da su državljani Srbije, koji su početkom novembra oteti u Libiji, dobro i da će situacija biti riješena na najbolji mogući način.

Srbija 01.12.2015 | 19:41
Državljani Srbije oteti u Libiji su dobro

"Nije bilo nivoa bezbednosne strukture sa kojom nismo razgovarali, a od njih smo dobili uveravanja da će se ovo brzo okončati na najbolji mogući način. Dobili smo uveravanja da su oteti u dobrom stanju, više od toga nismo ni želeli da tražimo, jer bi možda svaka dalja zalaženja mogla da budu problem", rekao je Odalović za B92.

Dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, Slađana Stanković i Jovica Stepić, oteti su 8. novembra kada je pucano na kolonu vozila u kojoj je bio i ambasador Srbije Oliver Potežica, koji tom prilikom nije povrijeđen.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Valjda se ponasaju normalno

01.12.2015 20:15

I ti otmicari su samo ljudi. Meni su produzili probni rad jer se ovi ovdje boje unici u Kabul ili Bosnu iz 1920. Nisam ni sanjala od cega ce moj kruh biti. Oni ne znaju sta su Srbi. Znaju da sam ja dobra i hocu pomoci. Tako da se nadam da ce i ti iz Libije kuci. Zovu me Halima - uciteljica.

ODGOVORITE
Name

jog

01.12.2015 21:33

Ja ovu nisam nista razumio,ako neko jeste nek prevede?

Name

Gradjanin

02.12.2015 08:54

Mala duva lepak

ODGOVORITE