Шта чекају велики клубови са куповином Вардија?!

После обарања невероватног рекорда, нападач Лестера је централна тема на Острву!

Фудбал 03.12.2015 | 20:40
Шта чекају велики клубови са куповином Вардија?!

Момак из Лестера је успео да засени Манчестер, лондонске великане, шампионску трку у Премијер лиги, скупоцена асове... Џејми Варди је хит о којем бруји Енглеска. Дан после обарања Ван Нистелројовог рекорда и гола који је постигао после Манчестер Јунајтеда, воде се дебате који је максималан домет сензације острвског фудбала.

Логичан наредни корак би био да Варди пређе у неки од највећих енглеских клубова. Али његова прошлост и даље изазива скеспу код људи који троше огромне суме на појачања.
„Рекао сам недавно да су клубови од шестог до 12. еста на табели морали да крену по њега још прошлог лета. Сада се та лествица подигла и мислим да и велики клубови размишљају како одавно у Енглеској није било нападача попут њега“, рекао је легендарни Манчестер Јунајтедов дефанзивац Гери Невил.

Његов некадашњи ривал и бивши ас Ливерпул Џејми Карагер је још више одушевљен Вардијем.
„Сада смо у фази када се питамо да ли су ове фантастичне игре Вардија нешто што има свој почетак и крај или ће наставити и даље. Ових дана чујемо како је и Челси заинтересован за њега, а моје мишљење је да би највећи клубови требало да крену по овог играча. Када видите овај данашњи Манчестер Јунајтед, јасно вам је да би им Варди добро дошао са својом брзином и агресијом. То је нешто што им недостаје. Они су један од највећих клубова на свету, плаћају огромне суме за појачања и могли би то исто да ураде са Вардијем. И не само Манчестер Јунајтед, већ и остали велики клубови“, поручио је Карагер.

Бивши голман Манчестер Јунајтеда Петер Шмајхел није уверен да је Варди зрео за Олд Трафорд.
„Мислим да се он не би уклопио у Манчестер Јунајтед. Волео бих да видим како Варди напредује и да постане стандардан репрезентативац Енглеске, али то је под великим знаком питања. Први је стрелац лиге, оборио је невероватан рекорд, али је и даље дилема да ли треба да игра у стартној постави Енглеске. По мом мишљену би требало, али не знам да ли би се уклопио код Ван Гала или је више за Венгеров стил фудбала“, сматра Шмајхел.

Коментари / 0

Оставите коментар