Звезда и Деспотовић - готова прича!

Црвено-бели и млади нападач споразумно прекинули сарадњу.

Фудбал 02.12.2015 | 16:40
Звезда и Деспотовић - готова прича!

Ђорђе Деспотовић је слободан играч.

Млади нападач и Црвена звезда у уторак су договорили раскид сарадње, сазнаје МОНДО, после чега ће он добити "чисте папире" у замену за опроштај 30.000 евра, колико му клуб дугује на основу неисплаћених зарада.

Из Звезде су у више наврата незванично причали да не желе да задрже Деспотовића по истеку позајмице Каирату из Алматија, иако је сезону завршио као други стрелац казахстанског првенства, а у финалу Купа је са два гола донео пехар Звездином летошњем "џелату" у 1. колу квалификација за Лигу Европе.

Ђорђе Деспотовић је у Црвену звезду стигао лета 2014, али је био у другом плану код тренера Ненада Лалатовића, па је крајем фебруара ове године одлучио да оде на позајмицу у Казахстан. Прво у Жетису, а потом у Каират.

Добрим играма успео је да се врати у форму, међутим, тренер Миодраг Божовић и руководство црвено-белих одлучили су да им није потребан.

По неким мишљењима, бивши млади репрезентативац Србије заслужио је још једну шансу у клубу у којем је поникао, док је по другим Звезда исправно поступила.

Шта ви кажете...?!

Коментари / 0

Оставите коментар