Zvezda i Despotović - gotova priča!

Crveno-beli i mladi napadač sporazumno prekinuli saradnju.

Fudbal 02.12.2015 | 16:40
Zvezda i Despotović - gotova priča!

Đorđe Despotović je slobodan igrač.

Mladi napadač i Crvena zvezda u utorak su dogovorili raskid saradnje, saznaje MONDO, posle čega će on dobiti "čiste papire" u zamenu za oproštaj 30.000 evra, koliko mu klub duguje na osnovu neisplaćenih zarada.

Iz Zvezde su u više navrata nezvanično pričali da ne žele da zadrže Despotovića po isteku pozajmice Kairatu iz Almatija, iako je sezonu završio kao drugi strelac kazahstanskog prvenstva, a u finalu Kupa je sa dva gola doneo pehar Zvezdinom letošnjem "dželatu" u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Đorđe Despotović je u Crvenu zvezdu stigao leta 2014, ali je bio u drugom planu kod trenera Nenada Lalatovića, pa je krajem februara ove godine odlučio da ode na pozajmicu u Kazahstan. Prvo u Žetisu, a potom u Kairat.

Dobrim igrama uspeo je da se vrati u formu, međutim, trener Miodrag Božović i rukovodstvo crveno-belih odlučili su da im nije potreban.

Po nekim mišljenjima, bivši mladi reprezentativac Srbije zaslužio je još jednu šansu u klubu u kojem je ponikao, dok je po drugim Zvezda ispravno postupila.

Šta vi kažete...?!

Komentari / 0

Ostavite komentar