Ивановић изабрао Видићев пут!

Да ли ће имати више успеха у Милану од бившег саиграча из репрезентације Србије? Видећемо наредне сезоне...

Фудбал 02.12.2015 | 08:00
Ивановић изабрао Видићев пут!

У Челсију је недавно уведена пракса да ветерани могу да добију продужетак уговора само на годину дана.

То, али не само то, спречава Бранислава Ивановића да продужи уговор са Челсијем, за који игра од јануара 2008. године. Извесније је, међутим, да ће 31-годишњи заменик капитена "плаваца" и капитен репрезентације Србије, у јануару 2016. године потписати за Интер.

Попут Немање Видића, који је у току последње сезоне уговора са Манчестер јунајтедом, потписао за "неразуре" и трансфер остварио као слободан играч наредног лета, и Ивановић би у јуну могао без обештећења да пређе на "Меацу" и проба да оствари значајнији утицај на игру Интера од Видића, којем се ова селидба није претерано исплатила.

Италијански фудбалски клуб Интер наредног месеца понудиће Браниславу Ивановићу двогодишњи уговор како би на крају сезоне као слободан играч прешао у Милано, тврди Ивнинг Стандард.

Ивановићу уговор са Челсијем истиче у јуну наредне године, а тренер Роберто Манћини жели да искористи неизвесност у преговорима и Босмановим правилом га приволи да обуче дрес "неразура".

Ивановић је незадовољан што у Челсију не може да потпише дугорочнију сарадњу, због клупског правила да се играчима преко 30 година тако нешто се не нуди, а његов менаџер Зоран Крнета недавно је изјавио да "постоји могућност да промени средину".

Ивановић је члан лондонског тима од јануара 2008. године, а претходно је играо за московску Локомотиву, ОФК Београд и Срем из Сремске Митровице.

За репрезентацију Србије, чији је капитен, наступио је 83 пута и постигао 10 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар