Ivanović izabrao Vidićev put!

Da li će imati više uspeha u Milanu od bivšeg saigrača iz reprezentacije Srbije? Videćemo naredne sezone...

Fudbal 02.12.2015 | 08:00
Ivanović izabrao Vidićev put!

U Čelsiju je nedavno uvedena praksa da veterani mogu da dobiju produžetak ugovora samo na godinu dana.

To, ali ne samo to, sprečava Branislava Ivanovića da produži ugovor sa Čelsijem, za koji igra od januara 2008. godine. Izvesnije je, međutim, da će 31-godišnji zamenik kapitena "plavaca" i kapiten reprezentacije Srbije, u januaru 2016. godine potpisati za Inter.

Poput Nemanje Vidića, koji je u toku poslednje sezone ugovora sa Mančester junajtedom, potpisao za "nerazure" i transfer ostvario kao slobodan igrač narednog leta, i Ivanović bi u junu mogao bez obeštećenja da pređe na "Meacu" i proba da ostvari značajniji uticaj na igru Intera od Vidića, kojem se ova selidba nije preterano isplatila.

Italijanski fudbalski klub Inter narednog meseca ponudiće Branislavu Ivanoviću dvogodišnji ugovor kako bi na kraju sezone kao slobodan igrač prešao u Milano, tvrdi Ivning Standard.

Ivanoviću ugovor sa Čelsijem ističe u junu naredne godine, a trener Roberto Manćini želi da iskoristi neizvesnost u pregovorima i Bosmanovim pravilom ga privoli da obuče dres "nerazura".

Ivanović je nezadovoljan što u Čelsiju ne može da potpiše dugoročniju saradnju, zbog klupskog pravila da se igračima preko 30 godina tako nešto se ne nudi, a njegov menadžer Zoran Krneta nedavno je izjavio da "postoji mogućnost da promeni sredinu".

Ivanović je član londonskog tima od januara 2008. godine, a prethodno je igrao za moskovsku Lokomotivu, OFK Beograd i Srem iz Sremske Mitrovice.

Za reprezentaciju Srbije, čiji je kapiten, nastupio je 83 puta i postigao 10 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar