Вучић: Није било државног удара

Премијер Србије Александар Вучић навео је да није било државног удара, али да постоји перманентна жеља да се урушава Влада Србије.

Србија 30.11.2015 | 22:45
Вучић: Није било државног удара

"Не мислим да је било државног удара, нити да има снаге или воље за то. Овде постоји перманентна жеља да се урушава Влада Србије", рекао је премијер гостујући у емисији "Упитник" на РТС.

"Ово није критика већ најтежа могућа оптужба за кривично дело. Објављена је потерница на једној насловној страни и то није био политички напад, већ оптужба за конкретно кривично дело. Нећу да дозволим било коме у Србији да ме овезује са било каквим криминалом, гадим се криминалаца и било каквих бараба, јер се борим против њих и нећу да на мене падне било каква сенка. Нећу да им дозволим то рекетирање државе и манифетлуке какве су спроводили у време ДС-а. Дачић ми је рекао мајсторе браво на храбрости сви се плаше, јер би им се име појавило на насловној страни", рекао је премијер.

Он је напоменуо да не само што је Тужилаштво тражило да тим поводом буде саслушан, већ је сам тражио и да оде на полиграф.

"Нећу да дозволим да ме било ко повезјуе са криминалцима нити да падне икаква сенка на све људе који се са боре против криминала у овој земљи. Смешно, да сам дао сто евра и тренерку да поткупим неког", рекао је Вучић.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ненад

01.12.2015 06:51

Изгледа да им је неко рекао, дајте ви сте претјерали. Тако да Вучић покушава да хајку на самог себе ублажи. Чуј државни удар.Да није смијешн, било би жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

звиз

01.12.2015 08:43

На власти се остати мора. План се мора провести. Нема друге шансе.

ОДГОВОРИТЕ