Вучелић: Као да је Партизан неко 13. прасе!

"Потрошили смо стотине милиона на усаглашавање са њом, а никоме на пада на памет да помогне некоме који је најдаље отишао у Европи, ко је интегрисан у европски систем", објаснио је он!

Фудбал 01.12.2015 | 16:00
Вучелић: Као да је Партизан неко 13. прасе!

Пар дана после победе над АЗ Алкмаром којом је Партизан дошао надомак презимљавања у Лиги Европе, потпредседник црно-белих Милорад Вучелић истакао је да су црно-бели, упркос добрим резултатима, у неравноправном положају у односу на све друге клубове и спортска друштва у Србији.

“Бојим се да Партизан једноставно није у равноправном положају у односу на остале. И у тренуцима среће мора да се констатује да постоји неприцнципијелан однос према Партизану који је као 13. прасе или задња рупа на свирали за многе компаније које овде успешно раде. Замолио би их да презваидју страх ако га имају и сете се својих економских интереса, ако се уопште ради о економским интересима“, навео је Вучелић у изјави за ТВ Партизан.

Он је и председник Југословенског спортског друштва Партизан, а казао је и да очекује и од државе да помогне црно-белима.

“Мислим да ћемо у року од 15 дана одблокирати рачун спортског друшва. Било је помоћи, али заслужујемо да она буде већа и значајнија“, истакао је Вучелић.

Функционер црно-белих захвалио се компанији Телеком на доброј сарадњи у досадашњем периоду и рекао да је то један од ретких великих фирми која је препознала интерес у сарадњи са Партизаном.

“Стално говоримо да идемо у Европу и да она нема алтернативу. Потрошили смо стотине милиона на усаглашавање са њом, а никоме на пада на памет да помогне некоме који је најдаље отишао у Европи, ко је интегрисан у европски систем. Ми смо интегрални део Европе, играмо и побеђујемо већ колико пута, а нема никаквог адекватног одговора. Било би логично да се неки привредни субјекти, уколико су аутономни у Србији заинтересују за то и приступе маркетиншким уговорима управо из својих интереса“, казао је Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар