Vučelić: Kao da je Partizan neko 13. prase!

"Potrošili smo stotine miliona na usaglašavanje sa njom, a nikome na pada na pamet da pomogne nekome koji je najdalje otišao u Evropi, ko je integrisan u evropski sistem", objasnio je on!

Fudbal 01.12.2015 | 16:00
Vučelić: Kao da je Partizan neko 13. prase!

Par dana posle pobede nad AZ Alkmarom kojom je Partizan došao nadomak prezimljavanja u Ligi Evrope, potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić istakao je da su crno-beli, uprkos dobrim rezultatima, u neravnopravnom položaju u odnosu na sve druge klubove i sportska društva u Srbiji.

“Bojim se da Partizan jednostavno nije u ravnopravnom položaju u odnosu na ostale. I u trenucima sreće mora da se konstatuje da postoji nepricncipijelan odnos prema Partizanu koji je kao 13. prase ili zadnja rupa na svirali za mnoge kompanije koje ovde uspešno rade. Zamolio bi ih da prezvaidju strah ako ga imaju i sete se svojih ekonomskih interesa, ako se uopšte radi o ekonomskim interesima“, naveo je Vučelić u izjavi za TV Partizan.

On je i predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, a kazao je i da očekuje i od države da pomogne crno-belima.

“Mislim da ćemo u roku od 15 dana odblokirati račun sportskog drušva. Bilo je pomoći, ali zaslužujemo da ona bude veća i značajnija“, istakao je Vučelić.

Funkcioner crno-belih zahvalio se kompaniji Telekom na dobroj saradnji u dosadašnjem periodu i rekao da je to jedan od retkih velikih firmi koja je prepoznala interes u saradnji sa Partizanom.

“Stalno govorimo da idemo u Evropu i da ona nema alternativu. Potrošili smo stotine miliona na usaglašavanje sa njom, a nikome na pada na pamet da pomogne nekome koji je najdalje otišao u Evropi, ko je integrisan u evropski sistem. Mi smo integralni deo Evrope, igramo i pobeđujemo već koliko puta, a nema nikakvog adekvatnog odgovora. Bilo bi logično da se neki privredni subjekti, ukoliko su autonomni u Srbiji zainteresuju za to i pristupe marketinškim ugovorima upravo iz svojih interesa“, kazao je Vučelić.

Komentari / 0

Ostavite komentar