Видео: Омиљени видео клип Харија Кејна је...?!

Нападач Тотенхема слатко се насмејао једном навијачу Арсенала.

Фудбал 01.12.2015 | 14:00
Видео: Омиљени видео клип Харија Кејна је...?!

Тотенхем није клуб који се ослања на своју децу и који их истиче у први план. То доказује и пример Ледлија Кинга, јер је он изузетак за потврђивање тог правила.

Међутим, Хари Кејн један је од клинаца који су добили шансу и искористили је.

Један од најтраженијих нападача на Острву експлодирао је прошле сезоне, а ове јесени наставио где је стао, после неколико недеља хватања залета.

"Није ми било лако, дефинитивно. Да бих дошао овде где сам вероватно сам морао да радим напорније од већине. Мислим да навијачи и остали професионални фудбалери то знају да цене", рекао је Кејн у разговору са портал фоурфоуртwо.цом.

Високи шпиц постигао је ове сезоне девет голова на 19 утакмица. Одавно је стандардни репрезентативац Енглеске, а ове јесени су за њега отворено заинтересовани и већи клубови од Тотенхема. Примера ради, Манчестер јунајтед.

Није тако давно било када је Тотенхем у септембру 2014. играо у Хумској против Партизана и када је Кејн био многима анониман. У међувремену, постао је први играч "певаца" од Гари Линекера који је постигао 30 голова у једној сезони.

"Циљ ми је само био да одиграм што више утакмица у Премијер лиги. Сви смо били узбуђени због доласка Покетина и знали смо да је у Саутемптону уводио младе играче... Нисам седео и размишљао 'хоћу да постанем први нападач'. Ако то радите, натоварите себи превише притиска на леђима. Знао сам само да ћу морати да много радим да бих добио шансу".

Прошлог јануара, "Марка" је писала да би могао да постане следећи играч Тотенхема који ће заиграти у Реалу (после Бејла и Модрића), а у марту су италијански новинари сугерисали да га посматра и Јувентус.

"Такав је данас фудбал. Помало је чудно размишљати о томе да људи у земљама као што су Шпанија или Италија разговарају о мени, али Премијер лига је глобално популарна и то је нешто што можете да очекујете. Трудим се да не читам шта људи пишу о мени, у сваком случају".

Реалност је да о Кејну не говоре само менаџери, већ и навијачи. Наравно, највише Тотенхемови.

"Могло би да се расправља о томе да симпатије (навијача) према Кејну већ превазилазе наклоност коју су имали према Бејлу, Модрићу, Давиду Жиноли, Јиргену Клинсману и осталим суперзвездама Тотенхема", пише аутор интервјуа.

Присталице лондонског клуба носе маске са његовим ликом, деле фотошоповане слике на којима је представљен као Исус, спевале су му песму 'Кејн је један од нас...'.

"Најчуднији захтев ми је био да им се потписујем на различте делове тела", рекао је Кејн, објаснивши да је стављао потпис на руке и на ноге. "То једноставно не схватам. Да ли сте сигурни да ће се то скинути? Надам се да их неће после тетовирати", додао је нападач.

На Острву је посебно популаран видео клип на којем навијач Арсенала у данима пред меч са Тотенхемом пита репортера: "Ко је Хари Кејн?"

Сада добро зна.

"Већ су ми показали тај клип на којем он говори да никад није чуо за мене. А, онда се види и његова реакција када сам постигао гол за победу против Арсенала. То је био баш сладак осећај", насмејао се Кејн.

Коментари / 0

Оставите коментар